Usein kysytyt kysymykset

Kuinka usein uusia kuvia lisätään sivustolle?

Kuvapankkiin lisätään tällä hetkellä uusia kuvia jatkuvasti, useita satoja kuvia kuukaudessa (tilanne syksyllä 2019).

Kuinka kauan minulla on oikeus käyttää tilaamaani kuvaa?

Myymme valokuvien käyttöoikeudet royalty free -lisenssillä, joten niiden käyttöön ei liity aikarajaa. Voit siis hyödyntää tilaamiasi kuvia niin kauan kuin haluat!

Haluaisin tilata kerralla suuremman määrän kuvia. Voinko saada alennusta kokonaishinnasta?

Suurissa pakettitilauksissa voimme neuvotella alennusta kokonaishinnasta. Ota tällöin yhteyttä meihin suoraan ennen tilauksen tekemistä: info@visualfinland.com.

Tarvitsisin yksinoikeuden tiettyyn valokuvaan. Onko se mahdollista?

Kaikki Visual Finland -kuvapankin kuvat myydään lähtökohtaisesti royalty free -lisenssillä, jolloin saman kuvan käyttöoikeuden voi ostaa myöhemmin myös muut tahot. Voimme kuitenkin myydä kuvan tarvittaessa myös yksinoikeudella, jolloin kuvatiedoston käyttöoikeus luovutetaan ainoastaan tilaavalle taholle ja kyseinen kuva poistetaan kuvapankin tarjonnasta. Jos tarvitset yksinoikeuden johonkin kuvatiedostoon, ole yhteydessä suoraan meihin.

Sisältyykö arvonlisävero (alv.) sivuilla näkyviin hintoihin?

Kyllä, kuvapankissa ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

Tarvitsen kuvan sellaisesta Suomen maisemasta, josta ei ole vielä kuvia teidän kuvapankissanne. Onko teillä tarjota lisää kuvia?

Kyllä on. Visual Finland -kuvapankkiin on tulossa pitkällä tähtäimellä yli 10 000 maisemakuvaa kaikkialta Suomesta, joten kuva-arkistossamme on mistä valita. Jos emme ole vielä ehtineet lisätä kuvia tietyltä alueelta, kysy ihmeessä kuvia meiltä suoraan: info@visualfinland.com.

Voinko nähdä kuvan suurempana ennen ostoa?

Kyllä, saat kuvan suuremmiksi klikkaamalla sitä kyseisen kuvan tilaussivulla.

Myyttekö painettuja tuotteita?

Tällä hetkellä myymme ainoastaan digitaalisten kuvatiedostojen käyttöoikeuksia, emme fyysisiä tuotteita. Voit kuitenkin itse teettää kuvista juuri sellaisia tuotteita kuin haluat (painetut valokuvat, canvas-taulut, mukit, esineet)

Haluaisin liittyä kuvaajaksi kuvapankkiinne. Otatteko tällä hetkellä uusia kuvaajia?

Vaikka idea onkin hieno, tällä hetkellä emme valitettavasti ota mukaan uusia kuvaajia. Tilanne voi kuitenkin muuttua tulevaisuudessa, joten kannattaa pysyä kuulolla.

Lue myös: Näin tilaat kuvan | Lisätietoa laskutuksesta | Anna palautetta

Jäikö jotain kysyttävää? Vastaamme mielellämme: info@visualfinland.com.