Referenssit

Case 1: BusinessFinland – Kuvien hyödyntäminen Suomen matkailun ja koko Suomi-brändin edistämistyössä

Maisemakuviin keskittyneen kuvapankin kannalta yksi hienoimmista saavutuksista on päästä osallistumaan Suomen matkailun edistämistyöhön ja koko Suomi-brändin tunnettavuuden parantamiseen valokuvien avulla. BusinessFinlandin Mediapankin tavoitteena on saada Visit Finlandin upeat Suomi-kuvat ja -videot jakoon maailmalla ja tehdä näin maatamme tunnetuksi eri puolilla maapalloa. Juha Kalaojan kuvaamia Visual Finlandin valokuvia on päätynyt useampaan otteeseen BusinessFinlandin Mediapankkiin ja sitä myötä suomalaisten yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin.

Case 2: BusinessOulu – Kuvien hyödyntäminen Oulun seudun luontomatkailukohteiden markkinoinnissa

Meillä on ilo ilmoittaa, että Visualfinland.com-sivuston valokuvia on hyödynnetty Business Oulun tuottamissa kohdekorteissa, joiden tarkoituksena on kertoa ulkomaalaisille ja kotimaisille matkailijoille Oulun seudun upeimmista luontokohteista ja näiltä alueilta löytyvistä matkailupalveluista. Kuten alla olevista esitteistäkin huomaa, valokuvien avulla voidaan helpoiten välittää haluttua mielikuvaa matkailukohteista.

Visualfinland.com-kuvapankki

Case 3: maisemakuvan hyödyntäminen bannerina yrityksen verkkosivuilla

Eri puolilta Suomea kuvatut maisemakuvat antavat loputtomasti mahdollisuuksia yritysten kotisivujen ja muiden viestintämateriaalien kuvitukseen. Näyttävällä kuvalla on mahdollista kertoa esimerkiksi yrityksen toiminta-alueesta luoden samalla vakuuttavaa kuvaa yrityksen viestinnästä. Tässä esimerkissä yritys on hyödyntänyt Espoon Keilaniemessä kuvattua ilmakuvaa koko sivun levyisenä bannerina omalla yhteystietosivullaan.

Visualfinland.com: Suomen maisemat. Ilmakuvassa Espoon Keilaniemi